Hoppa till sidans innehåll

Båtmässa och Tävlingsguide

31 JAN 2020 01:37
Nu är RS Tera och RS Aero klassförbundet på plats på Båtmässan i Göteborg. Våra båtar står vid jolletorget på våning 2 monter F02:02. VÄLKOMNA!
Nya GP-seriens tävlingar presenteras, dubbelt SM i Gottskär samt att vi sjösatt vår tävlingsguide.
  • Skapad: 31 JAN 2020 01:37

Mässan börjar som vanligt med branch- och pressdag fredagen 31 januari och sedan är det fullt ös i 10 dagar med avslut söndagen 9 februari.

Klassförbundet presenterar den nya GP-seriens 6 deltävlingar från Gävle i norr till Kullavik i söder. Aeroseglarna har sitt första SM tillsammans med Tera Sports SM i Gottskär 22-23 augusti.

GP-serien ska vara den naturliga mötesplatsen för dig som vill kappsegla i din Tera/Aero och testa dig mot våra bästa seglare. Här finns både gänget som aspirerar på att segla VM, UVM och EM, och du hittar också gänget som oftast kanske seglar tävlingar hemma i viken eller regionalt.

Klassförbundets tävlingsguide finns nu att ladda ner här från hemsidan. Råd och riktlinjer vägleder arrangerande klubbar på ett tydligt och bra sätt.

Att segla entypsklass som RS Tera och RS Aero har mängder med fördelar. I vilka andra klasser kan du välja vilken storlek på seglet som du vill segla med just den dagen?

Är du själv seglare får du gärna hjälpa till att bemanna montern när du har tid och möjlighet. Vi hoppas att du har någon möjlighet att prata Tera och Aero segling på jolletorget. Klassförbundet hjälper till med utställarkort (begränsat antal) om du vill hjälpa till i vår fina monter. Maila This is a mailto link

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
RS Tera RS Aero
Hellström, Brokind Gamla Värdshuset
590 45 Brokind

Kontakt:
Tel: 0733159377
E-post: This is a mailto link

Se all info

RS Sailing Sweden