Hoppa till sidans innehåll

Tävlingskalendern 2020

03 DEC 2019 16:48
Nu presenterar klassförbundet 2020 års tävlingar samt även en helt ny GP-serie för RS Tera och RS Aero.
  • Uppdaterad: 03 DEC 2019 16:48

Oerhört glada och stolta presenteras nu tävlingskalendern för 2020 där även den nya GP-serien ingår som är en serie tävlingar för självklart både RS Tera och RS Aero.

TÄVLINGSKALENDERN 2020 SER DU HÄR

Klassförbundet har jobbat intensivt med ett flertal arrangörsklubbar för att kunna presentera en säsong som erbjuder många kvalitativa tävlingar på hemmaplan.

Klassförbundet ser en enorm styrka i att kunna erbjuda tävlingar för båda klasserna på samma ställe, både vad gäller kunskapsöverföring och gemyt.

Teraklassen är känd för sin "Terakram", gemenskapen och den fina stämningen. Denna kram utvidgas naturligt under 2020 och blir en "TeraAerokram" som stärker klassernas öppenhet och och tydliga vilja att inkludera alla seglare.

Ett annat kännetecken för båda RS klasserna är att föräldrar och fanclub hjälper till att arrangera tävlingarna tillsammans med arrangerande klubb.

Alla kan hjälpa till på något sätt och detta är ett sjävklart steg som hjälper till med att fortsätta växa båda klasserna i Sverige.

Nästa års SM i Gottskär hos SS Kaparen 22-23 augusti 2020 kommer att bli ett fantastiskt tillfälle att segla på klassiskt vatten och att tillsammans jobba för en minnesvärd och rolig helg på alla sätt.

Klassförbundet håller på att sammanställa ett tävlingsreglemente som kommer att vara till guidning och riktlinje för hur klasserna är vana att deras tävlingar arrangeras.

I samband med Båtmässan i Göteborg 1-9 februari kommer klassförbundet att informera ytterligare om Tera EM och Ungdoms VM i Aero under juli 2020 i Travemünde. Klassförbundet erbjuder möjligheten att få hjälp av klassförbundets tränare på plats, Helena Barne.

Informationen publiceras även här på hemsidan och förbundets Facebook.

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  • Allen
  • SPL_logo_2013_FC
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
RS Tera RS Aero
Hellström, Brokind Gamla Värdshuset
590 45 Brokind

Kontakt:
Tel: 0733159377
E-post: This is a mailto link

Se all info

RS Sailing Sweden