Hoppa till sidans innehåll

Tävlingskalendern 2021

23 DEC 2020 15:03
Nu presenterar klassförbundet 2021 års tävlingar samt GP-serie för RS Tera och RS Aero.
  • Uppdaterad: 23 DEC 2020 15:03

Äntligen är 2021 års tävlingskalender för RS Tera och RS Aero publiserad. Kalendern kommer att updateras kontinuerligt så glöm inte kolla sidan då och då.

TÄVLINGSKALENDERN 2021 SER DU HÄR

Klassförbundet har jobbat intensivt med ett flertal arrangörsklubbar för att kunna presentera en säsong som erbjuder många kvalitativa tävlingar på hemmaplan.

Klassförbundet ser en enorm styrka i att kunna erbjuda tävlingar för båda klasserna på samma ställe, både vad gäller kunskapsöverföring och gemyt.

Ett annat kännetecken för båda RS klasserna är att föräldrar och fanclub hjälper till att arrangera tävlingarna tillsammans med arrangerande klubb.

Alla kan hjälpa till på något sätt och detta är ett sjävklart steg som hjälper till med att fortsätta växa båda klasserna i Sverige.

Nästa års SM i Loftahmmar hos Loftahmmars Båtsällskap 28-29 augusti 2021 kommer att bli ett fantastiskt tillfälle att segla på klassiskt vatten och att tillsammans jobba för en minnesvärd och rolig helg på alla sätt. Loftahammars Båtsällskap ser fram emot att få visa upp Loftahammar och dess seglingsarena.

Glöm inte att söka i Sailarena efter ytterligare kappseglingar för RS Tera och RS Aero.

Skribent: Andreas Hellström
E-post: Adressen Gömd

Samarbetspartners

  •  
  • Svenska sjö logotyp
  • Ackerts reklamproduktion
  • Ackerts reklamproduktion


Annonser

 

Postadress:
RS Förbundet
Hellström, Brokind Gamla Värdshuset
590 45 Brokind

Kontakt:
Tel: 0733159377
E-post: This is a mailto link

Se all info

RS Sailing Sweden